Vandra i vackra
Norsälvdalen

Upplev Värmlands natur på två ben

Vandringsleder

Värmland som är känt för sina gröna skogar och myllrande växtlighet är ett givet turistmål för vandrare. Är du ute efter en helhetsupplevelse där friluftsliv står på agendan bör du definitivt addera Norsälvdalen till din semesterresa.

Redan idag finns det vandringsleder som tar dig flera mil, vissa hela vägen till Karlstad. I framtiden ser vi stora möjligheter för att utveckla destinationen med aktiviteter såsom paddling, cykling och boenden. Vårt mål är att utveckla området – där naturen får styra riktningen.

Målsättningen för projektet är att knyta samman befintliga leder i närområdet och skapa paketerade upplevelser. En upplevelse kan bestå av alltifrån paddling, vandring och cykling med tillhörande boende. Har du som näringsidkare en befintlig verksamhet som du tror skulle passa i närområdet? Perfekt. Vi söker efter flitiga entreprenörer som vill vara med på gräsrotsnivå och utveckla Norsälvdalen till Värmlands friluftsmecka.

Vill du uppleva fler fantastiska vandringsleder i närområdet? Här hittar du alltifrån skogsstigar till slingor längs Vänerkusten:
Lompberget, Korpberget och Götviksudden
Malma
Onsön
Segerstads skärgård
Skutberget-Kil
Sörmons naturreservat
Trossnäs hembygdsgård